Lidt om mig

Kager har altid fyldt meget i mit liv.

Jeg er 50 år, og har hele mit liv elsket mad og kager. Det begyndte i min barndom med min mor, der absolut syntes at kager var og er vigtigere og mere interessant end noget andet, man kan indtage. Det betyder, at hjemmebagte kager altid har været en vigtig del af det at have det hyggeligt i vores familie, og der bliver ikke afholdt nogen arrangementer uden mindst tre slags hjemmebag.

Da jeg fik børn tog jeg denne bagetradition med mig, og kager fylder også meget i deres liv. Igennem årene har jeg syntes at det var sjovt at udfordre mig selv i bagekunsten og det betød, at jeg startede en lille kagecafé i et hyggeligt lokale i den gamle stationsbygning på Fredensborg station. Det blev til fire gode år med rigtig mange kager, skønt!

Samtidig med at jeg selv bagte mere og mere, og udfordrede mig selv, begyndte jeg at rejse med min lillesøster Anna. Vi har været i Paris, Hamborg, London og Wien og mange flere meget mindre byer. Målet med rejserne og vores små ture var altid at få så mange kageoplevelser som muligt.

Det er pga. af disse og mange andre oplevelser at idéen til at bloggen opstod. For når jeg kommer hjem med billeder, noter og adresser synes jeg jo at alle andre skal kende disse fantastiske steder, hvis deres vej skulle falde forbi.

Min blog kommer altså til at give dig billeder og informationer, inspiration og idéer om kageoplevelser i udlandet men bestemt også i Danmark.

 

 

Comments are closed.