Anmeldelse: Blomsterbergs Frokostcafé & Konditori i Kgs. Lyngby

Blomsterbergs Frokostcafe og konditori

Forventningerne var i top og maven var næsten tom, da vi besøgte Mette Blomsterbergs cafe i Lyngby. Vi blev henvist til et godt bord hvor udsigten over cafeen var fin. Rummet var stort, men der var både hyggeligt, stilfuldt og god akustik som gjorde det let at tale sammen, selvom man sad tæt på nabobordet.

Vi kunne vælge mellem mange forskellige typer kager i kølemontren. Udvalget var varieret, fra æblecrumble over Sarah Bernhardtkager, ostekager, moussekager og othellolagkage. Der var sprøde croissanter og flødeboller med marcipanbund. Kagerne stod skarpe, smukke og med en behagelig mængde pynt.

Vores valg faldt på en cheesecake med brombærgele samt en karamel/mocca-lagkage. Ostekagen havde en svag smag af køleskab, kagens ostedel var meget mild i smagen i forhold til den kraftige browniebund. Det var svært at bestemme hvilken smag, kagen var dækket af på toppen, det viste sig da jeg læste på hjemmesiden, at det var brombær.

Karamel/mocca-lagkagen havde igen samme udfordring som cheesecaken, at smagen af kaffe og karamel i mousserne og glaze ikke er så kraftige i smagen, så bunden af brownie overdøvede.

Jeg valgte en kande te og fik tilbudt 3 forskellige slags te, det er ikke meget når man skal betale 50 kr. for en kande pr. person

Vi havde forventet kager hvor smagene var i top og fik kun kage med meget lidt smag og efter min mening ikke fuldstændigt afstemt. Smag og behag er forskellig, men tilbage står et fint besøg med kager af en god kvalitet men ikke mere end det.

 

Priseksempel

Cafe latte 49,00  kr.

Te hel kande  50,00 kr.

Cheesecake 55,00 kr.

Karamel/mocca-lagkage 55,00 kr.

 

Adresse

Toftebæksvej 1

2800 Kgs. Lyngby

Tlf: 26 12 42 44

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar