Anmeldelse: Sørup is og kaffestuen

Sørup is

De fleste synes at sommeren har været alt for kold, men jeg synes, den har været dejlig. Der har været temperaturer der har gjort det muligt at spise kage, selv dem med flødeskum, og temperaturerne har være gode, når man skulle bage.

En af disse ikke alt for varme søndage var jeg sammen med min mand på besøg i caféen som ligger i forbindelse med ishuset i Sørup ved Esrum sø. Men med det samme må jeg sige, her kommer virkelig mange mennesker, men jeg forstår godt hvorfor, der er så pænt! Der er en pæn udsigt og caféen og ishuset er utroligt lækre med deres sorte vægge og hvide vinduer. Så uanset hvordan deres kager er, så vil det være skønt bare at sidde her.

MEN kagerne var virkelig gode.

Vi valgte mellem et lækkert udvalg i køledisken som bestod af 6-7 meget forskellige typer virkelig delikate kager. Stedet har egen konditor og kagerne laves i deres eget køkken. Vi valgte en tæt og solid rabarbertærte med marcipan og creme fraiche som tilbehør, og en let og luftig cheesecake med passionsfrugttop. Kagerne var fulde af den gode smag som hører til netop den type kage.

Priseksempel

Caffe latte 35.00 kr.

Cappuccino 35.00 kr.

Rabarbertærte 37.00 kr.

Cheesecake 42.00 kr.

 

Adresse

Sørup Is

Sørupvej 1

3480 Fredensborg

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *