Anmeldelse: Adelinas pastry

Adelinas pastry


På en hyggelig dag i vinterferien havde jeg inviteret min mor med ud og spise kage i København. Jeg havde købt en aftale på Spotdeal, som bestod af 12 små kager og kaffe eller te for 2 personer. Det var utroligt billigt, men billederne der viste aftalen var indbydende, så jeg forventede lidt men godt. Hold da op hvor blev vi skuffede. Vi fik serveret 10 små kager og to mini sandwich. Sandwichen var med laks, og laksen var bestemt ikke frisk. De 2 gange 5 kager var gnattede og upræcist udskårne brædepandekager, mini muffins der fremstod tørre og en form for frugttærte som bestod af en meget tyk bund af mørdej som var umulig at brække eller skære sig igennem, en flødeskum rørt med lidt vanilje og til sidst noget frisk frugt som var glaseret så man fik tanke om, at det var for, at det kunne holde sig pænt i længere tid. Teen var fra Perchs, så det var godt.

Priseksempel
12 kager og kaffe eller te til 2 personer 129,00 kr. på Spotdeal

Adresse
Adelens pastry
Fiolstræde 7
1171 København

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *