Anmeldelse: Familie og naturoplevelser Nyruphus cafe

Familie- og naturoplevelser Nyruphus cafe

Hvor tager man hen når solen skinner men man endnu ikke kan sidde udenfor på en cafe? Tag til Nyruphus. Stedet ligger mellem Espergærde og Helsingør med gode parkeringsforhold og let adgang til skoven. Så måske kan man begynde udflugten med en rask gå tur og så slutte af med kaffe og kage indenfor i varmen.

Den dag vi besøgte stedet kunne vi vælge mellem 4 slags kage. Det er ikke meget, men da der var  to slags varm crumble, en gammeldags æblekage og en brownie, så var der noget for en hver smag. Vi valgt rabarbercrumble og brownie. Begge dele blev serveret smukt anrettet og med fine ting som tilbehør. Om brownien må jeg nok sige, at den mindede mere om en chokoladekage end en brownie, den manglede den lidt bløde og seje kerne som karakteriser en brownie, men den smagte fint nok, og tilbehøret med både creme fraiche og solbærkompot var lækkert. Rabarberne i min crumble lå i fine bagte stykker i vaniljen, men der var en del væske som lå og søppede i skålen. Crumblen som lå som et låg på toppen var lækker og velbagt, den var både sej og blød på samme tid. Flødeskummen som blev serveret til var den slags som kommer fra en sprøjtedåse så den faldt hurtigt sammen.

Kaffe blev serveret fra en stempelkande direkte ved bordet og teen var pyramidepose så drikkevarerne var fine og så var de utrolig billige, 15 kr.

 

 

Priseksempler

Alm. sort kaffe 15.00 kr.

Te 15.00 kr.

Kage 35.00 kr.

 

Adresse

Familie og naturoplevelser Nyruphus

Kongevejen 270

3060 Espergærde

 

 

 

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *