Romkugler

wp_20161118_09_26_41_rich-2

Opskrift
40-50 stk.

Ingredienser

Alt i denne opskrift kan tages på slump.
Ca. 500 g “gammel” chokoladekage
Ca. 200 g hindbærsyltetøj
ca. 150 g smeltet chokolade
Ca. 100 g flormelis
Ca. 100 g kakao
Ca. 20 ml. romessens

Pynt
Ristet kokos evt. frysetørret hindbær

Blend chokoladekagen så den bliver til smulder. Varm hindbærsyltetøjet i en gryde og smelt chokolade i denne. Bland alle ingredienser så det bliver en glat masse. Lad det køle lidt af før du begynder at lave dem til kugler på 15 – 20 g. Tril disse i den letristede kokos. Jeg kan godt lide at blande lidt frysetørrede hindbær i den ristede kokos, det giver lidt syrlighed til den ellers søde romkugle.

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar

  • SVAR

    lækre romkugler.