Anmeldelse: Dessert Boutique Le blanc, indre København

Dessert Boutique le blanc

wp_20161028_13_08_17_rich-2

wp_20161028_12_53_55_rich

wp_20161028_12_54_35_rich-2

wp_20161028_13_25_28_rich-2

Kagerne står knivskarpe i montren lige når man kommer ind ad døren til caféen. De frister alle sammen med deres smukke udseende, og vi måtte læste alle de små skilte med præcise beskrivelser af kagerne, før vi kunne beslutte os, så processen endte med at være meget langsommelig. Men hele stemningen i caféen var rolig, med god musik i højttalerne, så der var tid til at vælge. Min veninde og jeg blev hurtigt enige om at dele, så var vi sikre på at få smagt to slags kager. Valget faldt på vanilje emulsion og pandora. Vanilje emulsion består af mango- og passioncreme, mandel- og passionkagebund dekoreret med kokos. Denne kage er glutenfri – ikke at det betyder noget for os. Pandora består af mørk chokolademousse med citron og ingefær, honning-panna cotta med en bund af chokolade, ingefær og citron, og pynten var en chokolade- og karamelglace.
Kagerne smagte godt, men de mange nuancer af citron, ingefær og karamel, som begge kager indeholder, fremstod ikke så tydeligt. Derudover må man konstatere, at for at få det skarpe og præcise udseende, må man stive mousserne af med meget stivelse, og det er jeg ikke så vild med. Kagerne var dog små mesterværker hver især, og man fornemmede tydeligt, at her var en konditor som havde gjort sig umage med udseende så vel som med valg af konsistens og smagskombinationer.

 

444

Priseksempel
Latte stor 40.00 kr.
Kage 48.00/ 50.00 kr.

Adresse
Dessert Boutique Le Blanc
Rosengården 13
1174 København K

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 Kommentarer

  • SVAR

    Hold da op, hvor ser det lækkert ud! Kan godt forstå, det var svært at vælge. Det skal jeg helt sikkert prøve næste gang jeg kommer til København 🙂

    Altid en fornøjelse at læse med – man bliver så inspireret.

    • SVAR

      Mange tak for dine positive kommentarer.