Afternoon tea for kollegaer

WP_20160906_14_30_16_RichWP_20160906_14_29_41_Rich (2)

Naj! Hold da op! Hvor er det skønt! Det ser godt ud, og mange flere ytringer blev udtalt da vi i vores team fik mulighed for at forkæle vores kollegaer ved et fællesmøde. Normalt er serveringen ved disse møder, brød, ost og lidt frugt.

Men i dette skoleår er aftalt, at vi kollegaer på skift skal gøre noget godt for hinanden. Vores team overvejede forskellige muligheder, men vi ende naturligvis med at blive enig om at lave afternoon tea.
Vi lavede agurksandwich, scones, Sarah Bernhard, mini cupcakes, macarons, småkager med valnødder og nougatkrokantkage. Alt blev serveret på et smukt dækket bord,vi havde foldet blomstrede servietter og fået lov at låne gamle snirklede kopper. Tak for at I alle ville være med til at nyde arrangementet.

Se meget mere

Læg en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 Kommentar

  • SVAR

    Ja smilene kom i sandhed frem og trangen til at stritte med lillefingeren lå lige for.